Takbyte och takläggning i Växjö och Kronoberg

Vi erbjuder alltid ett besök för en kontroll av taket innan vi lämnar offert. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan. Ni kan alltid nå oss på telefon 073-545 84 52

Hem » Byggservice » Takbyte och takläggning i Växjö och Kronoberg

Vi kan takbyte och takläggning

Är det dags att att byta tak? Ett takbyte är ett tidskrävande projekt men nödvändigt för att hålla huset i gott skick. Om du letar efter en takläggare i Växjö-området så hjälper vi dig gärna. Vi har många års efarenhet av takläggning och takbyten från att att ha hjälpt många kunder att byta tak på ett säkert och effektivt sätt.

Varför byta tak?

Det finns flera skäl till varför du kanske vill byta tak på ditt hus. Ett vanligt skäl är att taket har blivit gammalt och slitet, vilket kan leda till läckage och problem med skadedjur. Att byta tak kan också vara en bra idé om du vill förbättra energieffektiviteten i ditt hem eller om du vill ge ditt hus ett nytt utseende.

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av takläggningstjänster för kunder i Växjö-området. Våra tjänster inkluderar takbyte, takreparationer, takisolering och takunderhåll. Vi arbetar med alla typer av tak, inklusive plåttak, tegeltak och shingeltak. Vi utför även tilläggsisolering av tak för dig som vill minska dina uppvärmningskostnader.

Vårt arbetssätt

För att säkerställa att ditt tak byts på ett säkert och kostnadseffektivt sätt så kommer vi alltid ut först och tar oss en ordentligt titt. Vi gör en bedömning vad som behöver bytas ut eller repareras för att sedan ta fram ett kostnadsförslag. Efter att vi planerat in en start av projektet så arbetar vi snabbt och effektivt för att se till så att ditt nya tak installeras på rätt sätt, det ska hålla länge!

Varför ska du välja Snickrat & Klart?

När du anlitar oss för ditt takbyte kan du vara säker på att du får rätt kompetens till ett rimligt pris. Vi har många års erfarenhet av takläggning och har hjälpt många kunder i Växjö-området att byta tak på ett säkert och effektivt sätt. Vi är stolta över vårt arbete och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Redo för ett nytt projekt?