Om Snickrat & Klart

Hem » Om oss

Stefan Lewin

Stefan har en lång och gedigen erfarenhet som snickare efter många år i branschen som anställd hos ett större byggföretag. Det är Stefan i första hand ni får träffa för att diskutera nya projekt.

Daniel Awadis

Daniel är medgrundare av Snickrat & Klart och arbetat sedan gymnasiet i branschen. Daniel gillar utmaningar och är specialiserad på anpassade lösningar när det krävs specialtillverkning. Han är en problemlösare som gillar komplexa utmaningar.

Emma

Det är främst träarbete av olika slag som Emma brinner för, gärna större projekt såsom en tillbyggnad eller utbyggnad av en befintlig huskropp.

Över 35 års erfarenhet i branchen skapar trygghet och erfarenhet

Snickrat & Klart startades 2020 av Stefan Lewin och Daniel. De båda har en lång erfarenhet från att projektleda, räkna och genomföra byggprojekt i varierande omfattning. Tillsammans har de båda över 35 års erfarenhet från branschen. Värdefull kunskap och erfarenhet som gör dem trygga i det de erbjuder.

Snickrat & Klart kom till då de båda delade sitt synsätt på branschen. De sökte båda efter att skapa något nytt inom bygg och snickeri.

Att välja rätt snickare är ett av de viktigaste besluten ni tar till ert projekt. När ni kontaktar oss kan ni vara säkra på att ni valt rätt. Med glädje och passion för yrket tar vi oss an utmaningar.

Alltid rätt kompetens på rätt ställe

Vi tror på tydlighet kring förväntningar och vad vi kommer överens om. Vi strävar alltid efter att alltid ha rätt kompetens på rätt ställe, ingen kan göra allt. Vi har ett stort nätverk av spetskompetenser inom såväl el, målning och vvs som ventilation, plåtslageri och betongarbete som vi ofta samarbetar med i större projekt. Vi tar hand om hela projektet och gör regelbundna avstämningar med dig som kund.

Vi utför sedvanliga uppgifter som renoveringar, köksbyten, stomresning, altaner, uterum, golvläggning, Attefallshus. Kort och gott det mesta man kan tänka sig i vår bransch.

Givetvis kan du ansöka om ROT-avdrag när du anlitar oss, vi hjälper dig med administrationen, du behöver inte tänka på någonting.

Redo för ett nytt projekt?